Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/4/4/logstor-camping.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592 Aktiviteter | Løgstør Camping

Aktiviteter i nærheden af Løgstør Camping.

Limfjordsmuséet

Limfjordsmuséet

Efter blot en 5-7 minutters gåtur igennem skoven er det muligt at opleve Limfjordsmuseet, som har fokus på at skildre den maritime del af løgstørs historie. Fiskeri, søfart, færgefart, bådbygning og krejlervæsen er alle centrale dele af museets omfangsrige katalog, som også indkluderer et åbent værksted for historisk bådebyggeri. Derudover udstiller museet deres samling af historiske fartøjer, i frederik d. 7.s kanal, og udbydder mange forskellige aktiviteter i løbet af året.

Frederik den VII’s Kanal

Frederik den VII’s Kanal

Frederik d. 7.s kanal er en 4,4 kilometer lang og ca. 25 meter bred kanal der går fra Løgstør mod syd til Lendrup strand. Kanalen er anlagt i 1856 og færdigbygget i 1861. Kanalen er datidens største anlægsarbejde i Danmark, og er anlagt ved håndkraft, af en arbejdsstyrke på kun 400 mand. I 1958 blev hele området omkring kanalen fredet og i 2007 blev kanalen kåret som en af Nordjyllands syv vidundere.

Glenholm Vingård

Glenholm Vingård

Blot 12 km syd fra Campingpladsen ligger den familiedrevne Glenholm Vingård, der i 2006 blev registreret som den første erhvervsvingård i Nordjylland. Hver torsdag og lørdag er der mulighed for at tage med på en guidet rundvisning på vingården. Her fortælles der om vingårdens historie, processen med at forarbejde druerne fra høstning til færdig flaske. Efter endt rundvisning er der selvfølgelig mulighed for at smage på vingårdens forskellige vine.

da_DKDanish