Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/4/4/logstor-camping.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2592 Cykelruter | Løgstør Camping

Cykelruter Nær Løgstør Camping

Er du til en aktiv cykelferie?

Vi kan varmt anbefale at køre en tur på en af Vesthimmerlands nærliggende og naturskønne cykelruter,
der lægger vejen forbi mange af områdets kulturelle og historiske attraktioner.

Ertebølleruten

Tag på en vidunderlig cykeltur gennem Vesthimmerlands smukke natur og oplev Limfjordens kystlandskab.

Ertebølleruten er 45 kilometer lang cykelrute der strækker sig langs Himmerlands vestkyst, fra Hvalpsund, gennem Løgstør og ender i Aggersund. Ertebølleruten giver god mulighed for både at få vind i håret og samtidig nyde den smukke natur og Limfjordens helt unikke kyst terræn. Derudover lægger ruten vejen forbi eller kommer i nærheden af flere af Nordjyllands store historiske attraktioner som f.eks. Vitskøl kloster, og Vikingeborgen Aggersborg.

 

Stenaldercenteret Ertebølle

Løgstør

Hvalpsund

Aggersborg

Himmerlandsstien

Himmerlandsstien, som er den regionale cykelrute nr. 35, er en 69 kilometer lang cykelrute, anlagt på den gamle jernbanestrækning mellem Løgstør og Viborg, som blev nedlagt i 1999. Stien er både en natursti, gang og cykelsti. Stien er samtidigt en yndet ridesti, selvom ridning kun er tilladt i rabatten.

Himmerlandsstien er et godt alternativ til cykelferien på landevej. Den gamle jernbanestrækning som stien er anlagt efter, løber igennem et meget varierende og naturskønt landskab. Hedeområder, bakkede murænelandskaber, store engområder og smeltevandsdale er alle repræsenteret. Eftersom stien følger den nedlagte jernbanerute, er den meget trafiksikker, og har lave stigninger og nedkørsler.

Himmerlandsstien

Løgstør

Hvalpsund

da_DKDanish